Bugatti i Gillette donose novu liniju ultimativnih brijača

Kompanija Bugatti prema svemu sudeći voli da stvara partnerstva i prošle nedelje objavila je novo koje uključuje proizvođača brijača Gillette...

Zajedno, ovaj čudni par postaviće svoja imena na GilletteLabs | Bugatti Special Edition Heated Razor liniju brijača, koja, kako tvrde, prenosi modele sa efektom grejanja ove kompanije u potpuno novu dimenziju. Ovo znači da su novi brijači obeleženi Agile Bleu tonom, nekadašnjom zvaničnom francuskom trkačkom bojom, koju možemo pronaći na modernim Bugatti hiperautomobilima, nalik Chiron Pur Sport modelu.

Drška nove linije brijača poseduje Macaron emblem kompanije Bugatti i kreirana je od premijum legure aluminijuma i cinka. Drugi materijali, nalik anodizovanom aluminijumu i titanijumu, takođe su uključeni u čitav dizajn, kao referenca na upotrebu ultralaganih materijala francuskog proizvođača automobila.

"Bugatti predstavlja ljubav prema perfekciji, pored peformansi, revolucionarnog dizajna i kvaliteta bez premca. GilletteLabs deli iste ove vrednosti", izjavio je Vibke Štal, rukovodeći direktor brenda Bugatti International. "Upravo zbog toga smo oduševljeni saradnjom sa vodećom kompanijom na svetu u polju nege lica i tela. U ime svih zaposlenih u našoj kompaniji, mogu slobodno reći da smo veoma ponosni što našim radom možemo omogućiti vrhunsko luksuzno iskustvo putem svega što radimo, ostajući istovremeno posvećeni našoj krilatici - 'ukoliko se može uporediti, onda to više nije Bugatti'."

Možemo se složiti da je ova poslednja izjava sasvim na mestu, ali to nije ništa u poređenju sa brijačem. Nova linija ne samo što poseduje pet sečiva i Flexdisc tehnologiju, vrhunski sistem u polju, takođe poseduje i segment od nerđajućeg čelika pokraj sečiva, koji se može zagrejati pritiskom na dugme.

Za sada nije objavljeno koliko će specijalno izdanje Bugatti izdanje brijača koštati, ali bazni modeli sa grejačima u kompletima koštaju oko dvesta dolara. Bugatti verzija biće lansirana na odabranim tržištima sa početkom od ovog meseca.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group