Mark Volberg prodao svoje imanje u Beverli Hilsu po gotovo sedmostruko većoj ceni

Mark Volberg je profitirao višestruko uz pomoć svog poslednjeg brilijantnog poteza, u okviru kog je uspešno prodao svoju vilu iz snova smeštenu u Kaliforniji...

Para na paru, vaška na vašku, a pametan čovek svoje bogatstvo uvek nastoji da uveća. Volberg je prozvan zbog kupovine svoje nove kuće za 8,25 miliona dolara 2009. godine, ali uprkos tome što je i ovo veoma velika suma, kritičarima su usta zapušena nakon što se ovo zdanje pretvorilo u više nego dobru investiciju.

Smeštena u eksluzivnom Nort Beverli Park naselju u Beverli Hilsu, njegova kuća se prostire na 2.833,5 kvadratnih metara i poseduje dvanaest spavaćih soba i neverovatnih dvadeset kupatila, što je sasvim dovoljno kada sve članove njegove porodice i prijatelje potera u isto vreme.

Zajedno sa svojom ženom, Reom Duram, Volberg je pokrenuo projekat renoviranja njihovog doma, pretvorivši ga u savršenstvo mediteranskog stila. Kuća porodice Volberg više podseća na odmaralište nego na porodično gnezdo i dolazi sa fitnes centrom, teniskim terenom, bioskopom, golf terenom sa pet rupa, skejt parkom i bazenom. „U suštini, ovo je naš privatni kantri klub“, stajalo je na prodajnoj listi.

Impresivne karakteristike ne zaustavljaju se ovde, jer su tu ulaz na dva sprata, smeštaji za osoblje, vinski podrum i prostor za degustaciju vina ili pušenje. U suštini, ovakvu kuću u suštini nije potrebno nikada ni napuštati, ali je Volberg odlučio da se spakuje i sa porodicom je napusti aprila prošle godine, listujući je na tržištu za neverovatnih 87,5 miliona dolara, što je gotovo osamdeset više od onoga za koliko ju je kupio.

Glumac je očigledno odlučio da okuša svoju sreću i proveri koliko bi mogao da dobije za svoje imanje, ali nakon što nije uspeo da ga proda odmah, on je odlučio da ga skine sa tržišta nekretnina prošlog oktobra. Volberg je sledećeg meseca odlučio da malo spusti cenu na 79,5 miliona, ali je tek prošle nedelje uspešno prodao svoju vilu za 55 miliona dolara, napravivši profit od ogromnih 46.650.000 dolara.

Prodaja je usledila nakon što je Volberg izjavio u The Talk emisiji kako želi da svojoj deci obezbedi ’bolji život’: „Želim mogućnost rada od kuće. Preselio sam se u Kaliforniju pre mnogo godina kako bih izgradio glumačku karijeru, ali sam snimio samo nekoliko filmova otkako sam ovde“.

„Stoga, kako bih svojoj deci omogućio bolji život i dozvolio im da prate i jure svoje snove, bilo ćerci koja želi da bude džokej, sinu koji želi da bude košarkaš ili mom najmlađem sinu koji sanja golf terene, ovakva odluka ima daleko više smisla za nas.“ Osoba koja je kupila Volbergovu vilu za 55 miliona dolara želela je da ostane anonimna.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group