Da li je ovo najlepša plaža na svetu?

Da biste stigli tamo, potrebna vam je posebna propusnica i pristup je ograničen, ali tropski pejzaž će vas nagraditi.

Plaže su možda jedna od najlepših "stvari" na svetu, a to znači da ih je zaista teško razlikovati i reći koja je najlepša. Međutim, serija anketa koje su sprovele stotine putnika iz celog sveta izdvojila je jednu plažu kao pobednicu. Reč je o predivnoj plaži Sančo.

Ušuškana u šumi, peščana plaža u državi Pernambuko u Brazilu koju mnogi smatraju najlepšom na svetu izgleda kao da je nastala sa razglednice ili dobro napravljenog i zavidnog dokumentarca. Tropska klima koja preovladava u Brazilu čini da se pesak još više ističe jer se sa jedne strane nalazi zelena boja tropske šume, a sa druge tirkizna boja morskih voda, zbog čega izgleda kao skup i dragocen kristal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ittocastro

Ali kako doći do plaže Sančo?

Da biste stigli do plaže Sančo, naići ćete na poteškoće, ali jedino je sigurno da ćete biti nagrađeni u potpunosti za svoj trud. Za početak, morate doći do malog ostrva na obali Brazila, nasuprot obala grada Natal, u Atlantiku. Ovo ostrvo ima ograničen pristup i da biste otišli ​​tamo morate prvo da dobijete posebnu propusnicu. Zatim, samo sledite pomalo neravnu, ali lepu rutu - sa terenskim vozilima koje imaju ostrvske vlasti - i na kraju stižete do stene. Ovde u jednačinu dolazi umereno teško pešačenje, oko sat vremena, a nakon toga stižete do najlepše plaže na svetu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group