Najbolje rešenje protiv džeparoša na plaži

Džeparoši uvek vrebaju na velikim plažama, ali postoji način kako ih možete pobediti...

Svi jedva čekamo leto i slobodne dane najviše koristimo kako bi otišli na neka lepa tropska mesta i kako bi uživali u prelepim peščanim plažama koje se ljube sa vodom tirkizne boje.Međutim, i najlepši odmor na svetu može se pokvariti ako vaše dragocenosti nestanu sa plaže.

To se najčešće dešava zog lopova kojih uvek ima u blizini i koji pažljivo posmatraju i gledaju kada niste tu i kada mogu da uzmu vaše stvari. Lopovi obično gledaju kada ste vi u vodi i kada na stvari niko ne obraća pažnju, pa tada kreću u napad, ali često se dešava da i pored samih vlasnika uspeju da ukradu nešto, a da ljudi to ne primete.

Međutim, lopovi nemaju mnogo vremena da razgledaju i biraju šta da uzimaju, već najčešće grabe čitave torbe i rančeve i tako odlaze sa njima, pa kasnije proveravaju šta su ukrali. Zato to morate iskoristiti, a mi ćemo vam objasniti kako da to uradite.

Stavite stari ranac na vidno mestu i napunite ga sa malo kamenja koje ćete staviti u kese. Ako se desi da lopov želi baš vas da opljačka, on će u brzini instinktivno zgrabiti ranac, a kada kasnije bude gledao šta je uzeo, videće da je unutra samo kamenje. Ovo će biti pravi mamac za lopove koji će ih pobediti, a vaša največa šteta biće ranac.

Dragocenosti možete kriti na različitim mestima, ali mi vam savetujemo da koristite staru knjigu koju možete isbušiti ili možete uzeti stare plastične kutije od lekova i tako napraviti mini sefove za vaš novac.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati u čemu da krijete vaše dragocenosti na plaži:

Foto: Pexels

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group