Upoznajte čoveka koji je uspeo da polomi svog vršnjaka

Pre tri ipo godine, komičar Ros Asdourijan, star 32 godine u to vreme, prekinuo je intimnu vezu sa svojim starim prijateljem prilikom nemilog događaja tokom seksa...

Od tada, doktori su uspeli da restauriraju funkciju Asdourijanovog vršnjaka, dok je ovaj čovek čak napisao i knjigu o svom bolnom iskustvu, nazvanu „Polomljena banana: život, ljubav i seks... bez penisa.“

Nesrećni čovek je u jednoj emisiji objasnio da je ponovo povezan sa svojim starim prijateljem, sa kojim je dugi niz godina imao intimnu vezu. Nakon nekoliko pića, oni su se vratili kući i startovali svoju poznatu radnju.

„Tokom najžustrijeg momenta, došlo je do incidenta. Jasno se moglo čuti pucanje. Ja imam polomljene kosti, doživeo sam par saobraćanih nesreća, pao sam sa konja, ali ništa ne mogu uporediti sa bolom koji sam osetio nakon ovoga zvuka“, objasnio je Ros. „Sve je izgledalo kao da je neko uzeo moj penis i polomio mu vrat.“

U jednom intervjuu, Asdourian je izjavio da je njegovo pojavljivanje na televziji predstavljalo prvi put da je govorio o svom incidentu na uživo televiziji, ali on tom prilikom nije bio preterano nervozan zbog deljenja ovoliko lične priče sa ostatkom sveta.

„Moj životni cilj je da nasmejem što više ljudi i da se ja lično smejem što više“, dodao je. „To je zabavan deo“.

Rajvir Prohit, direktor rekonstruktivne urologije, u njujorškoj Mount Sinaj bolnici, tretirao je Asdourainove povrede nakon incidenta. Doktor je objasnio kako je ovaj momak polomio svoju uretru, cev koja nosi urin i seme iz penisa, kao i dve kolone tkiva, koje se pune krvlju tokom erekcije.

Penisne frakture dolaze u odnosu jedan na prema 175.000 hitnih bolničkih slučajeva, sudeći prema papirima i evidenciji urološkog sektora. Međutim, u realnosti, ovakvi slučajevi su ipak, daleko češći slučaj. Pre tri godine Family Medicine and Primary Care publikacija, napisala je da ovakvi slučajevi uglavnom prolaze nezabeleženi, uglavnom zbog socijalnih i kulturnih ograničenja, prostije rečeno, ekstremne sramote.

Penisne frakture moraju biti tretirane urgentno, obično hirurškim putem, kako bi se izbegle trajne komplikacije. Stoga, kako doktori sugerišu, svaki muškarac koji čuje potmuli zvuk, ima jak bol tokom seksa ili iznenada izgubi erekciju i primeti modrice na polnom organu, automatski mora da se javi najbližem urgentnom centru.

Ova užasavajuća priča poseduje srećan kraj. Nakon tretmana, koji je uključio dve operacije i dosta šavova, penis ovog gospodina potpuno je zacelio i slobodno može da se vrati svim regularnim seksualnim aktivnostima.

Sada, čitava njegova priča brižno je dokumentovana u knjizi koju je napisao, uredio i sam objavio u roku od dve godine. Njegov roman zvanično je objavljen aprila meseca ove godine, dok jednu od njenih glavnih i najzapaženijih karakteristika predstavlja omot korica, na kome se nalazi banana sa lažnim šavovima, što je zapravo, potpuno precizna prezentacija Asdourijanovog problema i ožiljaka koji su ostali iza njega.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group