Leni Kravic novo lice YSL brenda

Yves Saint Laurent dobija novog ambasadora iz sveta muzike...

Sledeći stope svoje ćerke, Leni Kravic je sada ambasador popularnog modnog brenda i sprema se za nove pobede. Poznati roker pridružio se YSL Beauty Family-u kao novo zaštitno lice  Y mirisa. Sama muška linija mirisnih parfema prvi put je predstavljena 2017. godine i predstavila je veliki broj parfema. Zato su svi uzbuđeni što sada dobijamo i novu mirisnu aromu koja će nam pomoći da budemo privlačniji i seksipilniji.

Novi parfem kreirao je Dominik Ropion i on  je inspirisan kultnom belom majicom Yves Saint Laurent i crnom jaknom. Pored toga, ova toaletna voda predstavlja ravnotežu između svežine i snage. Sadrži note bergamota, žalfije i đumbira koje nude oštrinu i nežnost. U međuvremenu, u svojoj osnovi, meke note balzamove jele, kedrovine i morskog ambera predstavljaju suptilnost i eleganciju.

„Oduvek sam bio ljubitelj Yves Saint Laurent-a“, rekao je Kravitz. „Ovo nije bilo nešto u šta sam morao da se uklopim ili da razmišljam. To je deo mog načina života već toliko godina. Ovoje vrlo organska saradnja. “ dodao je on i rekao da mu je drago što je krenuo stopama svoje ćerke.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group