BOSS i Kris Hemsvort predstavljaju novu kolekciju za jesen 2021

Nakon njegovog predstavljanja u glavnoj ulozi globalnog ambasadora brenda BOSS, Kris Hemsvort je ponovo udružio snage sa ovom modnom kućom tokom predstavljanja nove kolekcije za jesen 2021. godine...

Australijski glumac predstavlja glavno lice nove kampanje kompanije BOSS, dok ove sezone, Hemsvort nosi odabranu selekciju najpopularnijih komada muške odeće legendarnog modnog brenda.

Hemsfort je stigao u studio u kome su mu dizajneri brenda predstavili različite i ključne komade iz kolekcije. Tridesetosmogodišnji glumac je bio potpuno spreman za snjimanje i donosi nam savršen uvid u interesantne modele pletenih dukseva, jakni kamel boje i jesenjih kaputa. Za ovu sezonu, dizajn kompanije BOSS fokusira se na mešavini krojenih i sportskih komada namenjenih svakodnevnoj upotrebi.

Kontrast relaksirajućih muških komada i krojenih modela, reflektuju promenu vremena i prirodni ciklus. Nakon višegodišnje borbe sa pandemijom, muška moda će se daleko više oslanjati na ležernost i komfor, održavajući muževne karakteristike, makar kada se radi o kompaniji BOSS, koja je jedna od retkih koja muškarce ne oblači u suknje i ženstvenu odeću. Stoga, ključna stavka ove sezone definitivno je mešanje i uklapanje stilova, dok u međutvremenu, prirodne palete boja čine ove procese kombinovanja naših omiljenih komada daleko efikasnijim i lakšim.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group