Francuski brend Pierre Cardin predstavlja mega kolekciju za sezonu jesen/zima 2022

Ovu sezonu obeležiće nova faza u dugogodišnjoj istoriji i modnom nasleću brenda Pierre Cardin, koji sada premijerno predstavlja svoje savremeno rebrendiranje, uporedo sa izbacivanjem nove kolekcije za jesen/zimu 2022. godine...

U čast francuskog nasleđa, istovremeno uzimajući u obzir modernog Pierre Cardin muškarca, nova kolekcija inspirisana je posebnim načinom života u kome se glavni akcenat postavlja na aktivnosti i putovanja i dolazi podeljena u tri koloritno kodirane podlinije. Prva od njih koju pariski modni brend nudi jeste podkolekcija u širokoj paleti plavih nijansi.

Opseg kolekcije nazvan Deep Indigo stiže sa teksas odevnim predmetima, uključujući i nove Antibes slim fit pantalone, takođe poseduje i svoju podkolekciju koja dodaje Futureflex finiše. Ova tehnologija razvijena u okvirima francuskog brenda predstavlja nešto na čemu se svaki komad FW22 kolekcije bazira, odnosno pomeranje kompanije Pierre Cardin ka manje krutim i daleko fleksibilnijim materijalima.

Umotan u tople, jesenje tonove, drugi deo kolekcije inspiraciju za svoj dizajn duguje francuskim brdima i zelenilu, donoseći tople boje u braon opsegu i veliku selekciju Performance Knit džempera i majica. Po prvi put u istoriji slavnog brenda, sve majice u novoj kolekciji kreirane su od rastegljivih materijala i poseduju pamučna keper vlakna koja su veoma laka za nošenje. Za kompletiranje FW22 opsega, zadužena su braon odela, uparena sa svetlim Haute Red gornjim delovima i duksericama u kombinaciji potpuno prikladnoj za noćni život Liona.

Svaki element ove veoma široke ponude francuskog brenda dolazi u pratnji tehnički naprednih, ali ipak krojenih i elegantnih komada za aktivne muškarce, na savršen način ističući ’Liberté et Facilité’ duh modnog brenda Pierre Cardin. Pierre Cardin FW22 kolekcija biće dostupna za kupovinu putem zvaničnog sajta kompanije i u odabranim partnerskim i zvaničnim radnjama modne kuće širom sveta.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group