Guess praznična kampanja inspirisana duhom starog Holivuda

Omiljeni američki modni brend GUESS lansirao je novu reklamnu kampanju koja prikazuje najtraženiji izgled za predstojeće praznike, samo delom Erin Cummins i poznatim glumcima Kellie Stewart i Francescom Monte u glavnim ulogama.

Za vizuelni aspekt odgovoran je glavni kreativni direktor Paul Marciano, a cela kampanja snimljena je kroz objektiv Tatiane Gerusove u Los Angelesu.

"Ovo je prva kampanja koju su Kellie Stewart i Francesco Monte snimili za naš brend i mi im želimo dobrodošlicu u GUESS porodicu,"rekao je Marciano.

Glavni aduti ženske kolekcije su teksas jakne i farmerke, koje se odlično kombinuju sa seksi bodi modelima od čipke. Kolekcija je upotpunjena jaknama od veštačkog krzna u crnoj boji, kožnim pantalonama od veštačke kože i bajkerskim jaknama u raznim bojama koje su apsolutni hit sezone.

Odabrane modele iz kolekcije za jesen/zimu možete kupiti u GUESS prodavnicama u šoping centrima Delta city i Ušće shopping center u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, kao i multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group