Nike i T1 gejming ekipa predstavljaju novu plolećnu kolekciju

Gejming ekipa T1 Entertainment & Sports ponovo je uspostavila saradnju sa brendom Nike, inače svojim zvaničnim partnerom, kako bi zajedno sa njim predstavila novu T1 x Nike Spring 2021 kolekciju...

Sezonska ekspanzija sporstskih linija poznatih brendova poseduje idržljive, lagane modele koji podjednako pogoduju kako spoljnim tako i unutrašnjim aktivnostima. U novoj kolekciji možemo videti dresove u crvenim bojama poznatog tima i belim modelima sa T1 i Nike Swoosh brendiranim oznakama na prednjoj strani.

Trenerka sa crnom osnovom takođe je uključena u ovu prolećnu liniju i proizvedena je upotrebom inovativnog Tech Fleece materijala kompanije Nike. Baš kao i na ostalim komadima odeće, dupli logo raspored pojavljuje se na jaknama i pantalonama. Za svakodnevnu upotrebu tu su duksevi okruglih izreza, ponuđeni u beloj i cron boji radi isticanja njihovog uglađenog i modernog dizajna.

Kako bi proslavili poslednje izdanje, kompanija Nike i T1 tim organizovaće gejmerski događaj kako bi predstavili svoje nove dresove praćene imenima svakog igrača. Svi koji kupe ovu kolekciju od 15 do 20 februara, automatski dobijaju pravo da prisustvuju ovoj manifestaciji.

Sa cenama od 72 do 144 dolara, komadi iz T1 x Nike Spring 2021 kolekcije sada su dostupni putem zvaničnih prodajnih mesta kompanije Nike i T1 tima.

N.Đ.

Izvor: HypeBeast

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group