Robert Patinson zaštitno lice nove promotivne kampanje modne kuće Dior

Prijateljstvo Roberta Patinsona sa modnom kućom Dior traje već devet godina, a za to vreme smo videli mnogo sjajnih kolaboracija.

Najnovija kampanja povodom lansiranja muške prolećne kolekcije takođe nije prošla bez učešća poznate ličnosti. Ovog puta, Robert Patinson je postao zaštitno lice nove linije muške odeće Dior Homme.

Novu kolekciju dizajnirao je Kim Džons, a stilistkinje Melani Vord i Eli Grejs Kaming stvorile su pravu atmosferu u kadru, dok je za fotografije odgovoran fotograf Rafael Pavaroti.

Robert Patinson je pozirao u belom dvodelnom odelu, ležernoj sivoj kombinaciji koja je sačinjena od blejzera i kargo pantalona i braon bomber jakni. Pored jednostavnih i elegantnih odevnih kombinacija, Dior je predstavio ažurirane verzije torbi Saddle, Tote i Lingot.

Patinson je zaštitno lice Dior Homme od 2013. godine. Glumac "Twilight" se takođe pojavljivao u kampanjama muške odeće francuskog modnog brenda u jesen 2016. i proleće 2017. godine. Vredi napomenuti da slavna ličnost izgleda veoma skladno u kampanjama brenda, pa nije iznenađujuće zašto Dior i dalje sarađuje sa njim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group