Trend - Moda

SKUPOCENE “DŽORDANKE“ OD 2000 DOLARA

Skupocene Džordanke oduševile su nas svojim izgledom, ali još više svojom cenom. Pored toga što su skupocene i što izgledaju fenomenalno, ove patike su napravljene za kvalitetnu igru i nude odličnu izdržljivost i udobnost.

Džordanke su oduvek važile za jedne od najboljih sportskih patika, pogotovu kada je košarka u pitanju,  a novo izdanje,  Black House Jordan XI, su dokaz za to. Iako nose naziv po poznatom i legendarnom košarkašu, Majklu Džordanu, mislimo da je i sam Majkl ponosan što se njegovo ime nalazi na ovako popularnim i kvalitetnim patikama. Patike Jordan XI dobile su redizajn od strane KXIV brenda, a na njima su predstavljeni distinktivno Thai elementi. Napravljene su od jedinstvene kože pitona, laserski sečene metalik kravlje kože, kože bizona i drugih visoko kvalitetnih materijala. Tradicionalni Thai šablon koji se na njima pojavljuje, odnosno Garuda amblem i tekst koji je na njima ispisan, nanet je na njih laserskim sečenjem za koje je bilo potrebno šesnaest sati rada.

Sigurni smo da su svi ljubitelji košarke i ovog brenda oduševljeni Jordan XI modelom. Ove patike mogu se poručiti samo on line preko sajta KXIV brenda. Zbog visoko kvalitetnih materijala koji su korišćeni i vremena koje je utrošeno za izradu ovih patika, one koštaju 2000 dolara i zbog toga su pravi ekzkluzivni model.

V.P.                                                                                      

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group