Modni saveti za punije muškarce

Pomoću ovih trikova uspećete da sakrijete višak kilograma i da stvorite bolji i privlačniji izgled...

Kilogrami su neprijatelji svih nas, a kada ih imamo u većem broju, onda odevanje može biti problematično. Kada smo puniji, stvari na nama mogu izgledati neprivlačno i pomalo smešno, a sve to čini da vaše samopouzdanje bude manje i na taj način možemo biti jako nezadovoljni.

Naravno, cilj je da se fizički aktivirate i da fitnesom pobedite kilograme i na taj načn poboljšate vaš izgled, ali dok to ne uradite, možete se koristiti nekim modnim trikovima koji će vam pomoći da izgledate lepše i mršavije.

1. Upotreba boja

Tamne boje smanjuju, a svetle boje uvećavaju, to je sve što treba da zapamtite. Ako ste u gornjem delu tela krupniji, onda gore nosite tamne boje, a dole možete nositi svetle boje kako biste izgledali skladnije i proporcionalnije. Situaciju možete obrnuti, ako ste deblji ispod pojasa, tako da će vam tada crne farmerke i pantalone savršeno odgovarati.

2. Uspravne pruge

Uspravne pruge stvaraju iluziju izduživanja, pa će na taj način vizuelno učiniti da izgledate mršavije. Majice, džemperi, duksevi i košulje sa ovakvim linijama učiniće čuda i pomoćiće vam da izgledate mnogo bolje.

3. Odgovarajuća veličina

Kada ste krupniji, potrebno je da pronađete stvari koje su baš vaša veličina. Ne smete uzimati ni premale (preuske), ni prevelike (preširoke) stvari, jer ćete na taj način samo pojačati vaš krupan izgled. Zato dobro obratite pažnju na veličinu i uzmite stvari koje vam tačno odgovaraju.

4. Krojač

Poseta krojaču takođe može učiniti čuda, jer će ovi majstori učiniti da vaše stvari budu krojene za vaš oblik tela, što će automatski učiniti da izgledate mršavije, privlačnije i lepše.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group