Nike Air Force 1 by Travis Scott

Predanost Travisa Scotta svojim korenima još jednom zasijava u njegovoj novoj saradnji sa Nike-om i Air Force 1 patikama.

Dok se njegov prethodni model patika uglavnom fokusirao na Houston, sa obojenom tematikom Oilersa, ovaj novi model AF1 patika malo više približava stvari, podsećajući na njegovo odrastanje u seoskoj kući njegove bake u Misuri sitiju. Simboli ovog grada nalaze se na petama, dok je patika u celini izgrađena od materijala od kojih je bila napavljena radna odeća koju je Travis Skot nosio.

Platno, antilop, koža i flanel su materijali koji su korišćeni za kreiranje ovih patika, a takođe dolaze sa prekrivačem za pertle koji se kači na patike pomoću velikog metalnog rajsferšlusa.

Travis Scott Nike Air Force 1 će biti puštene 16. novembra u prodaju, a cena jednog para iznosiće 160 dolara. Zvanične slike su pred nama, pa pogledajte kako ove patike izgledaju:

Foto:sneakernews.com/

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group