Trend - Stil

Parfem prskajte samo posle tuširanja!

Ako želite da vam parfem bude dugotrajniji i intenzivniji, onda ga prskajte posle izlaska iz tuša...

Parfemi su danas neizbežni i svaki muškarac mora imati barem jedan parfem koji će mu pomoći da miriše izazovnije i da ostavi bolji utisak gde god da se pojavi. Međutim, problem kod parfema je taj što njihov miris posle prskanja vremenom zna da znatno oslabi.

Ovo je naročito primetno kod jeftinijih parfema koji vrlo brzo posle prskanja izgube svoj miris. Skuplji i kvalitetniji parfemi traju duže, ali i oni znaju da posle par sati oslabe i da budu neosetni. Zato se muškarci pitaju kako da izvuku dugotrajni miris iz svojih parfema.

Prvo što morate raditi jeste da parfem prskate na „Vruće“ delove tela, koji pulsiraju, jer oni emituju širenje parfema, a ta mesta su vrat, grudi i zglobovi.  Međutim sigurni smo da vi to već radite, a da vam parfem i dalje kratko traje.

Dakle u čemu je oinda fora?

Odgovor leži u tuširanju, istraživanja su pokazala da parfemi traju i imaju intenzivniji miris i do 30% više ako ih na kožu nanesete odmah posle tuširanja. To je zato što su pore na vašoj koži posle tuširanja čiste, i omoguaćvaju da se parfem u njima duže zadržava, ali i da se bolje zagreva, pa samim tim on bolje, duže i jače miriše.

Znači, ako želite da vam parfem traje čitav dan, onda ga na sebe nanesite čim izađete iz tuša i primetićete veliku razliku.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group