Breitling Chronoliner od crvenog zlata

Poznati časovničarski proizvođač predstavio je najnoviji model koji je sinonim za luksuz i eleganciju...

Breitling je definitivno brend za koji su svi čuli i časovnici ovog brenda dugi niz godina važe za luksuzne aksesoare koje samo najbogatiji mogu nositi. Ovoga puta, švajcarska kompanija je odlučila da predstavi ograničenu seriju sata koji nosi naziv Breitling Chronoliner B04.

B04 će biti prilično vidljiv na vašem zglobu, jer je prečnik njegovog kućišta 46 mm. Čitavo kućište obloženo je crvenim zlatom, koje doprinosi da ovaj sat ima luksuznu notu koju će svi primetiti. Unutar kućišta nalazi se neverovatno precizni Caliber B04 mehanizam koji će vam uvek pokazivati tačno vreme i koji vam pruža rezervnu energiju u trajanju od 70 sati.

Zlatna boja, dopunjena je sa prelepom tamno plavom bojom, koja krasi brojčanik, kućište i narukvicu. Brojčanik je prelepo dizjaniran i odlično vidljiv, tako da ćete u svakom trenutku i na svakom mestu jasno moći da vidite koliko je sati.

Pošto je reč o ograničenom izdanju, potrebno je spomenuti da će ovaj sat biti kreiran u samo 250 primeraka i da će jedan koštati $32,545, što je prilično visoka cena za jedan aksesoar.

Pogledajte galeriju:

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group