Trend - Satovi

Jaeger-LeCoultre predstavlja novi časovnik za svoj 90. rođendan

Luksuzna časovničarska kompanija slavi skoro vek postojanja, a nova limitirana edicija kreirana je tim povodom...

Rođendani su posebni, a pogotvo onda kada neko slavi 90. godina! Jaeger-LeCoultre odaje počast svojoj najpoznatijoj časovničarskoj kolekciji Reverso baš na vreme za svoju 90. godišnjicu.

Reverso zaista zaslužuje sve pohvale, jer je prilično retko da sat bude u trendu, čak i nakon što je u proizvodnji od lansiranja 1931. godine. Zato je ovaj poznati časovničarski brend odlučio da predstavi Reverso Tribute Duoface Fagliano model.

Ograničeno izdanje zadržava iste Art Deco proporcije originala i preklopnog kućišta. Novina se ogleda u bordo-crvenom brojčaniku i kućištu od ružičastog zlata. Izdanje „Duoface“ dolazi sa prednjim brojčanikom koji prikazuje sate i minute u zlatnim markerima, koji čine odličan kontrast bordo boji.

Ručno namotan mehanizam Calibre 854A / 2 koji radi unutar kućišta, omogućava da dva brojača prikazuju različitu vremensku zonu, koja se može promeniti uz pomoć malog klizača postavljenog sa strane kućišta. Sat ima 42 sata rezerve snage. Prema rečima Katerin Rajner, izvršne direktorke kompanije Jaeger-LeCoultre, nova godina biće ispunjena sa još Reverso istaknutih događaja.

„Reverso je izuzetno prepoznatljiv i jedinstven. To je časovnik koji je tokom godina trajao sa manjim podešavanjima, ali se uvek ponovo otkriva u pogledu sofisticiranosti i složenosti. Ovaj sat je simbol istorije Reverso modela “, objasnila je Rajner.

Reverso Tribute “Duoface” Fagliano Limited ograničen je na samo 190 komada i dolazi sa sportskom, dvobojnom kordovanom kožnom i platnenom trakom koju je izradio svetski poznati argentinski proizvođač polo čizama, Casa Fagliano. Ovi časovnici prodavaće se po ceni od 23.900 dolara.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group