Letnji noviteti: TAG Heuer lansira specijalna izdanja svog Connected časovnika

Tri moderna noviteta, sa novim šarenim brojčanicima i jarko obojenim kaišima, pridružili su se liniji sportski-elegantnih pametnih časovnika, usmerenih performansama…

Slavni švajcarski luksuzni brend, TAG Heuer, poboljšao je svoju rastuću kolekciju Connected satova sa tri nove reference, koje uvode nove boje i stilove u čitavu priču, bez narušavanja visoke tehnologije. Nakon predstavljanja treće generacije TAG Heuer Connected i nedavnog Connected Golf izdanja u junu, ovi sveži novi modeli nadograđuju uspeh elegantne linije pametnih časovnika novim izgledom i materijalima. U ponudi su varijante sa dva čelična kućišta sa okeanski plavim keramičkim okvirima i uz jednu ultra laganu opciju, kreiranu od titanijuma u boji peska.

Sat TAG Heuer Connected jedinstvena je kombinacija prefinjenosti i elegancije časovnika, nadahnutog hronografom, kreiranog uz poštovanje najčistije tradicije izrade satova, sa vrhunskim, prilagođenim, digitalnim iskustvom, sportskim i svakodnevnim performansama. Ovi modeli kupcima nude upečatljiv i svestran ručni sat za poboljšanje njihovog individualnog stila života. Bogato iskustvo na zglobu nadopunjuje TAG Heuer prateća aplikacija, koja omogućava još veću personalizaciju i uvid u aktivnosti korisnika.

Personalizacija koja ostavlja snažni utisak

Tri nova modela od 45 mm odmah se ističu zahvaljujući jedinstvenoj estetici. U ponudi su dve opcije od nerđajućeg čelika sa tamnoplavim keramičkim okvirom i čeličnom narukvicom ili sportskim plavim gumenim kaišem, i treća opcija, kreirana od titanijuma u boji peska, sa gumenim kaišem.

U svom originalnom izgledu ili upareni sa nekim od živahnih i lako promenljivih kaiševa dostupnih u neon žutoj ili limeta zelenoj boji, uz postojeću jarko narandžastu, odvažnu crvenu i savremenu khaki, novi Connected modeli mogu se smatrati pravim, modnim izjavama. Ova linija nam predstavlja širok asortiman stilova : od elegantnog čeličnog izgleda koji se može vrlo lako pomešati sa mehaničkim časovnikom, savršenim za poslovne ili formalne događaje, do sportskih varijacija sa gumenim kaišima, koji vas savršeno prate od kancelarije, pa sve do plaže ili sportskog terena ; tu je i model koji je najviše orijentisan performansama i kreiran od titanijuma, a koji će najviše poslužiti profesionalnim sportistima.

Novi brojčanici ispunjeni suncem

Ovaj pametni časovnik može biti dodatno prilagođen zahvaljujući varijetetu originalnih lica, kreiranih od strane švajcarske kuće satova, u skladu sa estetikom i duhom brenda. Zahvaljujući ova tri noviteta, TAG Heuer uvodi i odgovarajuće dizajne brojčanika, koji će biti dostupni za sve generacije Connected modela. Elegantna digitalna lica časovnika uključuju jarko obojene varijacije šest dezena koji su trenutno dosutpni u kolekcji, što će vam omogućiti da ih lako osvežite u toku leta. Tu je takođe i sasvim novi brojčanik, nazvan Helios.

Sa svojim klasičnim rasporedom brojčanika, koji je inspirisan ikoničnim dizajnerskim kodovima TAG Heuer mehaničkih hronografa, ovo lice sata naglašava činjenicu da je Connected pre svega klasični i elegantni, luksuzni časovnik. Sa imenom Helios, po bogu i personifikaciji sunca u grčkoj mitologiji, ovaj brojčanik je sjajan. Ponuđen je u četiri varijacije sezonskih tonova: tamnoplavoj, pepermint zelenoj, čeri crvenoj i dark summer night.

Savršen za dane ispunjene akcijom

Sa Wear OS by Google, TAG Heuer Connected modeli biće savršeni kompanjoni svojim vlasnicima, tokom svih aktivnosti u jednom danu, zahvaljujući neprocenjivim servisima, kao što su Google Assistant i Google Translate, notifikacijama za email i poruku, Google Pay, kontrolama muzike, agendom, prikazom vremenskih prilika, mapama i brojnim drugim opcijama.

Dizajnirani sa intenzivnim aktivnostima na umu, TAG Heuer Connected čaosvnici dobili su zaštitu od safirnog stakla, gumirane kaiševe, vodootpornost do 5 ATM, kao i bateriju od 430 mAh koja je besprekorno optimizovana.

Fizičke opcije kućišta se u potpunosti i instinktivno integrišu kako bi poboljšali svako sportsko iskustvo. Svaka aktivnost se precizno beleži zahvaljujući vrhunskim senzorima.

Uvek ispred svog vremena

TAG Heuer Connected, najelegantniji pametni časovnik na tržištu, još jednom nudi savršeni balans između napredne digitalne tehnologije i renomiranih časovničarskih veština sa svoja tri nova modela i nizom opcija personalizacije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group