Trend - Satovi

Omega predstavlja Seamaster sat od platinum-zlata

Krajem prošle godine, švajcarski proizvođač luksuznih satova OMEGA predstavio je specijalno izdanje Seamaster Diver 300M sa temom Bond kako bi proslavio 50. godišnjicu franšize James Bond .

Sada je ova kompanija kreirala još luksuznije izdanje koje dolazi u platinum-zlatnom kućištu.Kao i njegov prethodnik, nova verzija meri 42 mm u prečniku, a kućište je u potpunosti izrađeno od čvrste platinasto-zlatne legure.

Jednosmerna maska napravljena od istog plemenitog metala zajedno sa crnim keramičkim umetkom koji sedi iznad zamršenog crnog emajla, na kojem se nalazi Bondov potpis spiralnog logotipa, zajedno sa logotipom pištolja „007“ na poziciji od 7 sati, dok se grb porodice Bond nalazi na poziciji od 12 sati. Poseban detalj je i crna gumena traka ili kaiš od aligatorove kože, koje možete menajti po želji i od situacije.

Za one koji su zainteresovani, ovaj sat uskoro će biti dostupan u ograničenom izadnju, a cena jednog iznosiće 51.000 dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group