Porsche predstavlja Globetimer - „sportski automobil za ručni zglob“

Porsche Design proširuje svoj program časovnika po meri koji sada uključuje novi Globetimer.

Ovaj program, prvobitno pokrenut 2020. godine, nudi Porsche entuzijastima i ljubiteljima satova jedinstvenu priliku da kreiraju personalizovani „sportski automobil za ručni zglob“.

Globetimer, pokazuje posvećenost Porsche Design kombinovanju funkcionalnosti sa stilom. Ovaj sofisticirani sat omogućava korisnicima da prikažu drugu vremensku zonu, što ga čini neophodnim saputnikom na putovanju. Dizajn crpi inspiraciju iz Porsche menjača sa dvostrukim kvačilom, omogućavajući lako podešavanje lokalnog vremena pritiskom na dugme, bez uticaja na prikaz minuta i sekundi. Datum se prikazuje dodatnom kazaljkom, poboljšavajući lakšu čitljivost. Sat pokreće Porsche Design WERK 04.110 kalibar, mehanizam sa sertifikatom COSC koji obezbeđuje maksimalnu preciznost.

Prilagođeni program Porsche Design časovnika pravi revoluciju u industriji luksuznih satova. Kupci mogu dizajnirati svoje satove tako da odražavaju njihove individualne ukuse ili odgovaraju njihovom Porsche 911 automobilu. Koristeći onlajn konfigurator, opcije uključuju prilagođavanje kućišta sata, okvira, prstena u boji na brojčaniku, kaiša, pa čak i lične gravure.

Mat crni brojčanik je upotpunjen izborom od 142 boje za prsten, uključujući legendarne Porsche boje kao što su Gulf Blue i Ruby Star. Opcije kaiševa se kreću od titanijuma do kože unutrašnjosti vozila Porsche, sa kontrastnim šavovima dostupnim u različitim bojama. Rotor za namotavanje može da se personalizuje tako da liči na točkić od legure novog Porsche 911, uz lasersko graviranje koje dodaje završni dodir.

Globetimer napravljen po meri biće dostupan od 28. maja 2024. na odabranim tržištima, uključujući Nemačku, Austriju, Švajcarsku, Francusku, SAD i UK. Program se širi na Kanadu i druga međunarodna tržišta, dok kupci mogu dizajnirati svoje satove na sajtu ili u Porsche centrima, a cene se kreću od 5.950 evra.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group