Trend - Satovi

Savršeni poklon za lepšu polovinu

Izađite iz klišea kupovine cveća i bombonjera, ponekad to nije dovoljan znak pažnje...

Žene su delikatna i kompleksna bića – istovremeno su nežne poput pera i snažne poput stene, sposobne da se tokom dana transformišu u svaku ulogu koja im je dodeljena; one su devojke, majke, supruge i vođe, pokretači sveta, savetodavci, mislioci i u nekim slučajevima pravi mađioničari. Žene su moćne, svestrane i užurbane, pa se poput pravih šampiona teške kategorije bore sa svim izazovima koje im život nametne.

Kako odabrati savršeni poklon za takvu osobu, koja u jednom trenutku mora biti brižljiva i nežna, a već u sledećem neustrašiva i hrabra? Ukoliko niste sigurni koji je adekvatan poklon za vašu voljenu za Dan zaljubljenih, a želeli biste da preskočite slatkiše i cveće, predlažemo vam HONOR Magic Watch 2.

Ukoliko se vaša draga pridržava modnih trendova, obavezno kupuje nove hit aksesoare i vodi računa da njen izgled uvek bude na vrhuncu, ovaj pametni sat će se poput kameleona prilagoditi svakoj njenoj odevnoj kombinaciji. Zahvaljujući elegantnim linijama, materijalima vrhunskog kvaliteta i opcijama za kaiš, HONOR Magic Watch 2 će biti njen savršeni pratilac u svim situacijama. Kućište od prefinjenog 316L nerđajućeg čelika koji se koristi u aero-svemirskoj industriji, kao i ekran sa kružnim siluetama i elegantnim linijama koje se može personalizovati, definitivno će je oboriti sa nogu.

HONOR Magic Watch 2 dolazi sa AMOLED ekranom koji je osetljiv na dodir, uz savršenu izradu, GPS geolociranje, arhitekturom sa dva čipseta i baterijom koja bez mnogo muke može da izdrži sedam dana (14 dana na modelu od 46 mm). Ovaj pametan sat je poseduje HUAWEI TruSeen™ 3.5 tehnologiju koja precizno meri broj otkucaja srca tokom čitavog dana, kao i sertifikovanu TruSleep™ 2.0 tehnologiju, i toliko je pametan da detaljno prati njen san i kvalitet, pružajući savete za poboljšanje.

Ako vaša voljena žena vodi računa o svom telu, hrani se zdravo i redovno vežba, to je razlog više da joj poklonite upravo ovaj pametni sat. HONOR Magic Watch 2 je savršeni partner za postizanje optimalnih rezultata, bilo da se koristi za vežbanje u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, uz 15 fitnes režima koji su dostupni.

HONOR Magic Watch 2 ima i trinaest različitih treninga trčanja, sa opcijom “virtuelnog trenera” koji vodi računa da se sa lakoćom ispune svi zacrtani ciljevi. Uz mnoštvo podataka koji su dostupni nakon vežbanja, poput tempa, vremena vežbanja i pulsa čak i pod vodom, verujemo da će svaka žena poželeti da nadmaši prethodno postignuto.

Uz HONOR MagicWatch2 možete jednostavno da uživate u kupanju u moru na vašem romantičnom putovanju, uz vodootpornost do čak 50 metara!

Poput must-have modnog aksesoara koji će osvojiti svet tokom ove godine, HONOR Magic Watch 2 će osvojiti i vašu voljenu osobu, pružajući joj savršenu podršku baš onda kada joj je potrebna. Nemojte zaboraviti možda najbitniju činjenicu, on će biti razlog da pomisli na vas svaki put kada pogleda na sat!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group