Trend - Satovi

Specijalna linija satova namenjena majnerima

Uprkos često nestalnoj prirodi kriptovaluta, Franck Muller se kladi na Bitkoin…

Slavni švajcarski časovničarski brend upravo je predstavio novi model kreiran od titanijuma, koji će igrati ulogu novčanika za virtuelne kriptovalute. Horološka čuda koja ovaj brend donosi oduvek su išla van normi konvencionalnog časovničarstva, a ovo izdanje svakako nije izuzetak od pravila. Pogodno nazvan “Free the Money. Free the World”, ovaj časovnik koji u sebi skriva i visoku tehnologiju, omogućujući korisnicima da provere svoj balans Bitkoina gde god da se nalaze, istovremeno očitavajući tačno vreme.

Svaki časovnik ove linije dolazi kao dvodelni “Deep Cold Storage” set. Ukoliko niste vični žargonu ljubitelja kriptovalute, kada se nešto opiše kao “Hladno”, onda je ono jednostavno offline. U ovom slučaju, Bitkoin se skladišti u “hladnom novčaniku” na vašem ručnom zglobu umesto negde na internetu.

Časovnik takođe ima svoju unikatnu javnu adresu koja je predstavljena na njegovom brojčaniku od 41 mm i zatvoreni USB koji sadrži privatni ključ. To znači da lako možete dodati Bitkoine svom novčaniku ili proveriti stanje jednostavnim pokretanjem ručnog zgloba.

Kada pričamo o samom časovniku, on poseduje uglađenu i sportsku estetiku sa crnim DLC finišem na brušenom titanijumu i odgovarajući crni kožni kaiš. Ispod safirnog kristala otpornog na ogrebotine, možete videti primamljivi Bitcoin logo u centralnom delu, zajedno sa opčinjavajućim zelenim i belim akcentima. Unutra, časovnik skriva švajcarski automatski Calibre FM0800 mehanizam, sa rezervom energije u trajanju od 42 sata.

Ovo inače nije prvi put da Franck Muller spaja časovničarstvo sa kriptovalutama. Pre dve godine, ovaj brend uduržio se sa Regal Assets kako bi predstavio prvi funkcionalni Bitkoin časovnik, nazvan Vanguard Encrypto. Ipak, verujemo da tajming lansiranja ovog noviteta nije mogao biti bolji, jer je ranije ove  godine, jedan Bitkoin prešao cifru od četrdeset hiljada dolara, u svojoj relativno kratkoj istoriji. Iako je u protekla dvadeset četiri časa doživeo pad od 11 procenata, čak i oni najstroži finansijski analitičari veruju da će i dalje ostati u opticaju.

Samo 500 Encrypto “Free The Money. Free The World” časovnika će biti ponuđeno za kupovinu Bitkoinima, po ceni od 12.000 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group