Kompanija Nike nastavlja tradiciju sa novim modelima legendarne linije

Više slika

Više slika

Kompanija Nike usmerila je dosta pažnje na održavanje popularnosti besmrtne i klasične Air Max 90 siluete, već se pripremajući za sledeću godinu sa najavom nove i uglađene serije nazvane Black Chlorophyll...

Obeležene crnom i hlorofil zelenom šemom boja, nove patike kreirane sa u mešavini materijala koji uključuju antilop, boks kožu i mrežaste segmente. Potpuno crni gornji delovi imaju antilop akcente koji ističu bočne panele i legendarni logo kompanije, dok je jezik kreiran od mrežice.

Logo kompanije Nike na jezicima i Air Max brendiranje na bočnim gornjim stranicama i petnim delovima detaljno su istaknuti bogatom hlorofil zelenom bojom. Ista ova nijansa primenjena je na potplatama i zadužena je za kompletiranje čitavog dizajna.

Nove Nike Air Max 90 Black Chlorophyll krenuće sa prodajom tokom sledeće godine po ceni od 130 dolara, putem svih ovlašćenih prodajnih mesta i zvaničnog sajta kompanije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group