Son Goku x Adidas ZX500 RM patike

Adidas je predstavio patike koje su dizjanirane u čast anime junaka, Gokua...

Sigurni smo da ste svi vi čuli za japanski crtani film Zmajevu Kuglu, koja je 90-ih i 2000-ih dominirala svetom, pa i našim prostorima. Legendarna serija „Dragon Ball Z“ jedan je od najgledanijih anime crtaća svih vremena i to je jedan od razloga zbog kojeg je Adidas hteo da oda počast glavnom junaku ove serije.

Kao i sam junak, i ove patike nose naziv Son Goku i nose prepoznatljive jarke boje. Reč je o ZX500 RM modelu koji je unapređen i koji je dobio boje o kojima ste mogli samo da maštate. Možda će neko reći da ova kombinacija boja nikako nije lepa i da će se teško uklopiti sa drugim stvarima, ali ovo su ipak prepoznatljive Goku boje koje će svaki DBZ fan prepoznati. Osnovna boja patika je narandžasta, dok su detalji okupani u crvenu, plavu i belu boju.

Ove patike su vesele, drečave i upadljive, tako da su savršene za more, leto, žurku na plaži, pa čak i neki ležerniji noćni izlazak. Adidas se takođe potrudio da ove patike učni što udobnijim, tako da ćete u njima zaista hodati kao po oblacima. Posebno dizajnirani đon će ublažiti vaše korake, a vaš zglob će takođe biti siguran u ovim patikama, pa sa njima možete odigrati i laganu partiju basketa ili fudbala.

Cena još uvek nije poznata, kao ni tačan datum kada će se pojaviti u radnjama, ali smo sigurni da će se to desiti u roku od nekoliko meseci.

Foto: sneakernews.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group