TAG Heuer predstavlja dva nova časovnika u čast Ajrtona Sene

Kreirani za fanove Ajrtona Sene, ljubitelje Formule 1 i obožavaoce sveta časovničarstva, ovi modeli ograničenog izdanja ilustruju kontinuirano divljenje koje slavni brend gaji prema čuvenom vozaču i uticaju koji je on ostavio…

Kako bi odali počast jednom od najslavnijih šampiona Formule 1 i obeležili dvadeset pet godina od njegove prerane smrti, TAG Heuer brend lansirao je dva časovnika koji slave Ajrtona Senu, sadržeći detalje koji nas asociraju na njegov omiljeni stil satova i njegovu domovinu, odnosno Brazil. Legenda u TAG Heuer prošlosti u svetu sportskog Formula 1 trkanja, Sena je nekada bio lice prve “Don’t Crack Under Pressure” kampanje brenda 1991.godine, što je bila idealna uloga za ambicioznog, neustrašivog i posvećenog brazilskog vozača. Danas, četvrt veka nakon njegove tragične smrti, ovo partnerstvo i dalje živi u formi dva nova očaravajuća časovnika.

TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02T Ayrton Senna Special Edition 2019

TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02T automatski hronograf model sa svojim prečnikom od 45 mm, sadrži mat crno keramičko kućište uz odgovarajuću tahnimetarsku bazu, a suptilno je akcentovan žutom i zelenom bojom brazilske zastave. Njegov crni gumeni i kožni kaiš dobili su zelene šavove, dok je hronograf dekorisan žutim slovom S. Natpis “SENNA”, kreiran je u žutoj boji na fiksiranoj tahimetarskoj bazi od crne keramike, dok se crni turbijon nalazi na poziciji šest sati.

Stilizovana žuto-zelena slika Sene sa njegovom prepoznatljivom kacigom gravirana je na naličju ovog modela kreiranom od safirnog kristala, kroz koje se može videti rad Heuer 02T mehanizma koji poseduje i COSC sertifikat. U čast broja pol pozicija koje je Sena sakupio tokom svoje karijere, model je ograničen na samo 65 komada.

TAG Heuer Formula 1 Calibre 16 Ayrton Senna Special Edition 2019

Ovo izdanje u čast dvadeset pet godina od Senine smrti sadrži gravuru njegove kacige na čeličnoj poleđini kućišta, kao i njegovo ime ispisano belom bojom na poziciji 1 sat na fiksiranoj crnoj keramičkoj bazi sa tahimetarskom skalom. Ovaj model je opremljen sportskom S oblikovanom narukvicom koju je Sena posebno voleo, a poseduje i vozački produžetak koji svim ljubiteljima vožnje daje priliku da ga nose i preko trkačkog odela.

Model ograničenog izdanja ima prečnik od 44 mm i odvažni trkački stil sa crveno lakiranim indeksima, centralnom sekundarom i kazaljkama brojača. Beli podbrojčanici na pozicijama 6 i 9 sati, uz crni podbrojčanik na poziciji 12 sati izdvajaju se u odnosu na sunray brušeni brojčanik boje antracita. Ovaj model pokreće automatski navijajući hronograf, Calibre 16.

Na kraju, možemo reći da oba modela posvećena slavnom vozaču kombinuju izazovni dizajn, inovativne opcije i stil visokih performansi, idealan za sve one koji žele da uživaju u životu u brzoj traci.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group