Fun - Gaming

Blizzard sprema Overwatch 2 !?!

Izgleda da će gejmeri dobiti unapređenu i izmenjenu verziju Overwatcha...

U petak, 31. oktobra, održaće se dugoočekivani Blizzcon na kojem će kompanija Blizzard predstaviti sve novine koje su vezane za popularne igre kao što su Warcraft i Overwatch. Međutim, gejmeri najviše žele da vide šta će se desiti sa Overwatchom, igorm koja je nekada bila najpopularnija, a koju danas svi mrze i nazivaju najtoksičnijom multiplejer igrom.

Iako smo tokom nekoliko godina ove igre dobili dosta događaja, heroja i mapa, igrači nisu zadovoljni jer kažu da je igra koncipirana tako da stvara nezadovoljstvo i da igrači previše zavise od drugih, što dovodi do čestih svađa i toksičnih razgovora. Zato su počele da kruže glasine da će se na ovogodšnjem Blizzconu zapravo predstaviti i Overwatch 2.

Po mišljenju mnogih, ovo neće biti potpuno nova igra, ali će sadržati bitne promene koje će omgućiti igračima da imaju bolje igračko iskustvo. Takođe se spekuliše da će novi Overwatch imati i nove PvE misije i da će igra biti više fokusirana na priču i pozadinu svojih heroja, što će dovesti do toga da igrači imaju potpuno novo iskustvo.

Iako se Overwatch još uvek igra, njegova popularnost je drastično opala, naročito od kada su se pojavile Battle Royale igre poput Fortnajta, ali se nadamo da će Blizzard uspeti da ovu igru vrati na prvo mesto.

Foto:Metro

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group