TMNT dobijaju specijalno gejming izdanje

Prema poslednjim informacijama, Nindža kornjače će uskoro dobiti novu adaptaciju u vidu video igrice bazirane na Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin seriji stripova...

Napisano od strane originalnih tvoraca Nindža kornjača, Kevina Istmena i Pitera Lerda – i u saradnji sa Tomom Volcom i Endijem Kunom, ispraćenim umetničkim radom Kuna i Bena Bejtsa - ograničeno izdanje stripova iz 2020. godine vraća nas na mračnu i grubu prirodu originalnih delova. Lutajući sam ovim opustošenim gradom, Mikelanđelo traga za osvetom zbog svoje izgubljene porodice i prijatelja.

Zasnovana na neiskorišćenoj ideji Mirage stripova, Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin serija stripova poseduje pet izdanja i beleži ratom razorenu budućnost u kojoj je Mikelanđelo jedini iz ekipe Nindža kornjača koji je ostao da se bori sa klanom Stopala nakon što su osvojili Njujork. 

U poslednjem intervjuu, Dag Rozen, viši potpredsednik Games and Emerging Media studija, pri Paramount Global kompaniji, podelio je sa medijima da se nova video igra nalazi u razvoju. Kako je potpredsedenik dodao, za sada neimenovani naslov predstavljaće akcioni RPG sličan God of War igri.

Rozen je obećao da će nova igra biti verna Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin seriji stripova, sa razvojnim studijom koji neće odstupati kako bi kreirao projekat koji predstavlja nešto što ne bi trebalo da bude. Rozen je u intervjuu dodao kako vidi priliku za više TMNT igara u budućnosti, koje će biti prilagođene kako mlađoj, tako i starijoj poblici, sa različitim pristupima svakoj ciljnoj grupi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group