Čovek iza Trevorovog lika iz GTA V potpuno odlepio zbog pitanja o predstojećem nastavku

Studio Rockstar Games prošlog meseca bio je meta sajber napada tokom kog je izvučeno više od jednog sata razvojnog materijala GTA VI igre, podeljenog onlajn zajedno sa slikama ekrana i izvornog koda, a od tada, jedan britanski tinejdžer pojavio se pred sudom i izjavio da nije kriv...

Svima nam je već poznato da će GTA VI stići jednom prilikom, nadamo se za naših života, ali ovaj sajber napad svakako je poremetio planove njenog izdavača. Sada, obožavaoci franšize već nagađaju ko će biti vodeći glumci novog izdanja, istovremeno koristeći procurele razvojne materijale kako bi mapirali Vajs Siti u novoj igri. Međutim, jedan glumac i veteran GTA franšize deluje kao da je potpuno odlepio zbog konstantnih pitanja koje dobija vezano za novi nastavak.

Čovek koji stoji iza legendarnog lika iz GTA V igre, Stiven Og, poznatiji i roditeljima danas kao Trevor, poslao je snimak jednom obožavaocu, koji je nakon dobijenog odgovora izjavio kako je glumac bio iznerviran i potpuno van sebe. Kako je preneo PcGamersN jutjuber, Hugo One, on je zamolio Oga da snimi poruku GTA VI protagonsitima Džejsonu i Lusiji upozorenje vezano za opasnosti koje u Vajs Sitiju vrebaju.

Hugo je prema svojim rečima platio 140 dolara za ovaj snimak, specijalno zahtevajući od Oga da kaže Džejsonu i Lusiji da ’budu pažljivi’ u Vajs Sitiju i da ’paze na pandure u Port Gelhornu’. On je završio sa zahtevom koji glasi: „Reci im da ćeš ih možda sresti tamo. Slobodno budi lud“. Ovo je ipak delovalo kao nešto što nije dobro leglo Ogu, koji je izjavio: „Ja nisam Trevor. Moje ime je Stiven i ja sam glumac“, ali je posle toga ipak nastavio sa čitanjem teksta po zahtevu.

Tehnički, jutjuber je dobio ono što je tražio, mada u nešto drugačijem tonu: „Delovalo je da je prilično iznerviran mojim zahtevom da ponovo bude Trevor, radije nego Stiven Og. Čini mi se da se poneo kao pravi seronja, da budem iskren“, izjavio je Hugo. „Želeo sam da bude ovaj karakter po kome je postao svetski poznat i govori o svetu u kome njegov lik živi, a on je to doživeo kao ličnu uvredu njega kao glumca i smatram da je potpuno nepotrebno proveo nekoliko minuta grdeći me zbog toga što sam ga zamolio da bude Trevor umesto on lično. Smatram da je Cameo namenjen upravo tome. Zbog toga sam upravo i dao pare“, zaključio je Hugo.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group