Fun - Gaming

Evo kada će Valorant biti dostupan za sve

Ovu igru trenutno mogu da igraju samo oni koji imaju pristup Beta fazi, ali uskoro će igra biti dostupna za sve gejmere...

Riot kompanija objavila je da će svi serveri za ovu popularnu igru biti otvoreni 2. juna, što znači da će to biti datum kada će igra zvanično biti puštena i tada će svi moći da je igraju. Moramo napomenuti da je Valorant besplatna igra i da će svako moći da je igra, a pošto nije preterano zahtevana, verujemo da će svi moći da je pokrenu, čak i ako u svojim domovima imaju starije PC mašine.

Ako još uvek ne znate kako izgleda ova igra i o čemu se u njoj radi mi ćemo vas uputiti. Reč je o timskoj pucačini koju igrate 5 na 5. Najbolje je možemo opisati kao mešavinu CS:Go-a i Overwatcha-a, jer ćete u igri birati heroje koji imaju različite sposobnosti, ali ćete koristiti oružija i moraćete da budete jako precizni ako želite da ubijete protivnike.

Na Twitchu nje Valorant jedna od najgledanijih igara i verujemo da će se taj trend nastaviti i povećati, kada igra bude bila dostupna za sve.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group