Fun - Gaming

Kako će gejmeri izgledati za 20 godina

Majkl iz budućnosti je lutka koja pokazuje kako igranje igrica utiče na ljude...

Mnoga istraživanja su utvrdila da sedenje za računarom i igranje različitih gejmerskih konzola imaju veliki uticaj na fizički razvitak pojedinaca. Utvrđeno je da preterano igranje igrica dovodi do negativnog razvitka dela i do deformacija koje bukvalno mogu mutirati čoveka i fizički ga uništiti.

Zato je kreiran Majkl iz budućnosti koji pokazuje kako će prosečan gejmer, koji dnevno provede 4 sata igrajući igrice izgledati za 20 godina ako pored igrica nema nikakve fizičke aktivnosti. Kičmeni stub drastično će se iskriviti, pa će se stvoriti grba na leđima. Šake će se izdeformisati od pritiskanja dugmića, a naročito vrhovi prstiju.

Kosti će oslabiti, a mišiči atrofirati. Imaće probleme sa venama, a udovi će oticati i biće jako slabi. Takođe se može stvoriti i udubljenje na lobanji od konstantnog nošenja slušalica.Telo neće imati dovoljno vitamina D, zbog nedostatka sunca.

Dakle, kao što možete videti, igranje igrica može biti veliki problem, ako zbog njih niste fizički aktivni i ako ne izlazite iz vaše kuće. Ako želite da igrate igrice, niko vam ne brani, ali pronađite vremena da se bavite treningom i da igrate omiljene igre, jer ako mnogo vremena budete provodili u sedećem položaju, izgledaćete kao Majkl.

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group