Džared Leto kao Džoker u novom Suicide Squad izdanju

Zek Snajder predstavio je nove fotografije Džareda Leta u ulozi Džokera u kolekciji Justice League Snyder Cut...

Na prvi pogled na novim fotografijama lako je uočiti nedostatak tetovaža princa kriminala koje je posedovao u Suicide Squad naslovu. Razgovarajući sa medijima, Snajder je zaključio kako Džoker iz Justice League filma neće biti isti kao onaj iz Suicide Squada, već onaj koji se pojavljuje u vizijama Betmena iz deseetkovane planete zemlje na kojoj vlada tamna strana.

“Veoma interesanta stvar u ovoj sceni jeste što Džoker direktno razgovara sa Betmenom o Betmenu. Ona predstavlja analizu Betmena i tumačenje onoga što on zapravo jeste. Ovo je bila jedna od stvari koju podrazumevam kao nešto što gledaoci zaslužuju od DC Universe. Sa svim ovim na umu moram reći da Leto kao Džoker i Aflek kao Betmen nikada zapravo nisu dobro išli zajedno. Bilo bi potpuno neprirodno za mene da nastavim ovu saradnju Betmena i Džokera pre nego što ih vidim zajedno”, izjavio je Snajder.

Džared Leto će u Zekovoj verziji Justice League naslova nastaviti svoju ulogu Džokera iz ostvarenja Suicide Squad kreiranog 2016. godine, sudeći prema svetskim medijima. Doduše, i dalje nije jasno da li je Džared u startu bio planiran za Justice League pre nego što je Snajder napustio franšizu 2017. godine, odnosno pre značajnih izmena koje je uradio Džos Vedon, ili da li je Leto novi dodatak koji će briljirati u predstojećem Snajderovom ostvarenju, koje će premijeru imati u okviru HBO Max ove godine.

Leto će se pridružiti ostalim glumcima iz Justice League ovog meseca, radi dodatnog fotografisanja vezanog za projekat.

Letovo učešće u novom naslovu dovodi do sumnje u količinu novog sadržaja koji Snajder želi da predstavi u svojoj super verziji naslova. Brojni kritičari su već počeli da najavljuju novi Suicide Squad kao isečeni materijal onog iz 2016. godine, ali ostaje da vidimo šta će na kraju zapravo biti. Fotografije su kreirane od strane Snajdera, u saradnji sa njegovom ženom i partnerom, Deborom Snajder, a namenjenu su povezivanju celokupne DC Cinematic Universe tematike, koju režiser želi da obuhvati.

Snajderova verzija Jastice League franšize debitovaće tokom ove godine.

N.Đ.

Izvor: 9GAG

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group