Fun - Muzika i film

Džejson Momoa: “Igra prestola mi je uništila život”

Poznati glumac je rekao da je zbog popularne serije u dugovima i da zbog toga njegova porodica gladuje...

Iako je Momoa glumac koji je glumio u dosta poznatih ostvarenja, uključujući u u filmu “Akvamen”, on je svetu ostao u sećanju kao Kal Drogo, jedan od omiljenih likova iz serije “Igra prestola”. Ova serija proglašena je za jednu od najboljih,ali i najgledanijih serija svih vremena, i svi glumci koji se se u njoj pojavili doživeli su veliku slavu.

Međutim, iako je Momoin lik bio neverovatno popularan on je ubijen posle samo 10 epizoda u kojima se pojavljivao, što je Momou izbacilo iz serije. Međutim, to nije bio problem, kako glumac kaže, već ono što je usledilo posle.

“Nakon ove uloge, svi su me gledali kao glumca koji može da glumi samo ovakve likove, tako da od tada samo glumim grubijane i snagatore. Akvamen je jedini film u poslednjih nekoliko godina koji mi je doneo malo veće prihode,ali to nije dovoljno. Zbog serije sam ograničen sa ulogama i malo je reditelja koji žele da me unajme jer me svi vide kao Kal Drogoa. Meni i mojoj porodici je teško i trenutno se borimo sa finanijskom krizom”, rekao je utučeni glumac.

Međutim, neki smatraju da Momoa seriju koristi samo kao izgovor i pravdanje za njegove loše finansijske odluke, jer je on viđen u mnogim reklamama koje su mi sigurno donele novac, kao i zarada od Akvamena koji je relativno skoro prikazivan.

Džejson je pozvao sve da mu daju što više glumačkih prilika kako bi se on dokazao i kako bi izašao iz kalupa grubijana i snagatora.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group