Džim Keri najavio povlačenje iz glume

Džim Keri razmatra povlačenje iz svoje višedecenijske glumačke i komičarske karijere...

Legendarni glumac podelio je ovu informaciju u nedavnom intervjuu tokom promocije svog predstojećeg naslova Sonic the Hedgehog 2. Keri je seo sa domaćinom Hollywood Access emisije, Kitom Huverom i razgovarao o filmu, ali je takođe naglasio kako će on najverovatnije biti njegov poslednji. „Povlačim se, da, najverovatnije. Prilično sam ozbiljan“, izjavio je šezdesetogodišnji glumac nakon što je upitan za mišljenje o tome što ga Doli Parton želi u njenom filmu.

Kada je Huver upitao koje su šanse da Keri odigra ulogu muzičkog partnera Doli Parton, Portera Vagonera, na velikom ekranu, glumac je odgovorio: „Volim Doli Parton i smatram da smo mi rođeni u različitim erama i da je to prava šteta, jer bih ja definitivno jurio za njom“. Na ovu konstataciju, voditelj je nastavio sa: „I verovatno bi je stigao. Ali čekaj, zar to nije potpuno neverovatno? Ona želi tebe, da li bi to uradio?“.

Međutim, šezdesetogodišnji Keri je umirujućim tonom nastavio: „Ja se povlačim iz glume. Ali, hm“, prekidajući svog gosta Huver je upitao da li to znači konačno „NE“, na šta je glumac odgovorio: „Da, najverovatnije“. Nakon što je Huver upitao da li je ozbiljan, Keri je zaključio u svom maniru: „Prilično sam siguran, da. Zavisi, ukoliko mi anđeli donesu neku vrstu scenarija koja je pisana zlatnim mastilom na kome piše da će biti zaista važno da ga ljudi vide, možda i nastavim dalje, ali do tada, nećete me više viđati, odlazim na odmor“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group