Justice League - Trejler 2

Evo filma koji će napokon uspeti da pripreti MARVEL univerzumu...

DC Comics je kompanija koja je decenijama nudila najpopularnije stripove i superjunake. Međutim, u poslednjih nekoliko godina, DC univerzum nije uspeo da bude toliko uspešan kao Marvel koji je kreirao neke od najpopularnijih filmova koji su zaradili velike svote novca. Ipak, najnovije filmsko ostvarenje "Liga Pravednika" zaista obećava, pa je moguće da ćemo napokon imaiti pravog konkurenta koji će moći da parira Osvetnicima.

Brus Vejn (Betmen) koga tumači Ben Flek okuplja ligu osoba sa izuzetnim moćima. Pored njega u njegov tim ulaze, Akvamen (gospodar mora), Vonder Vumen (neustrašiva Amazonka), Fleš (Najbrži ćovek na svetu) i Kiborg (polu čovek-polu robot).

Naravno,svi fanovi znaju da je jedan od glavnih ćlanova Lige Pravednika Supermen, ali njega još uvek nema u trejleru.

Drugi trejler otkrio je mnogo više detalja od prvog i pokazao nam prilično zanimljive akcione scene. Iako će biti mnogo heroja u ovom filmu, čini nam se da će ipak Betmen biti u prvom planu i da će njegova scene biti najzanimljivije.

Pogledajte trejler:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group