Kako je nastao raskol između Dvejna Džonsona i Vina Dizela

Neprijateljstvo nastalo između zvezda Fast and Furios naslova, Vina Dizela i Dvejna Džonsona poznato je svima već duže vreme...

Tokom 2016. godine, Stena je iskoristio svoj Instagram nalog kako bi podelio neprijatnosti koje je doživeo tokom snimanja Fate of the Furios dela, odlazeći dotle da je čak nazvao Dizela uštogljenom guzicom, koja se ne ponaša kao pravi profesionalac.

Razgovarajući sa ljudima Men's Health publikacije, Dizel se još jednom okrenuo ovoj temi i otvoreno govorio o svemu što se dešavalo između njih dvojice, smirujući situaciju i tvrdeći kako je od tada prošlo mnogo vode kroz vodenicu. Uprkos tome, vodeći glumac i producent ipak je preuzeo sve zasluge za Džonsonove performanse u franšizi, tvrdeći da su one bila na visokom nivou zbog Vinove "teške ljubavi".

"To je bila veoma teška uloga za rad, Hobsov karakter", prisećao se Dizel. "Moj pristup sve vreme je bio prepun profesionalizma i želeo sam samo da performanse budu tamo gde im je mesto. Ovo govorim sa mesta producenta, jer sam ja odlučio da uzmemo Dvejna Džonsona, koji je bio povezan sa rvanjem i odluka je pala da unesemo taj segment u svet filma i pred publiku, na način koji će učiniti da se njegov lik ipak oseti kao nešto što do sada nikada nije viđeno i upravo zbog toga vas Hobs udara kao tona cigli."

"Ovo je definitivno nešto na šta sam veoma ponosan, ta estetika koja je nastala. Ona je zapravo zahtevala previše rada. Do nje je trebalo doći, a ponekada, ja sam morao biti grub i odlučan. Ovo nije bio Felinijevski pristup snimanju, ali sam ja bio spreman da uradim sve što je potrebno kako bih dobio određene performanse tokom mog producentskog rada."

Nakon njihove saradnje tokom nekoliko naslova iz franšize, Džonson je dobio nekoliko svojih spinof delova zajedno sa Džejsonom Stejtamom, koji igra britanskog superagenta, Dekarda Šoua. Nastavak pod imenom Hobbs & Shaw trenutno se nalazi u razvojnoj fazi, ali ne postoje bilo kakve indikacije da će se pro rvač pretvoren u glumca pojaviti ponovo u glavnoj franšizi, odnosno njena poslednja dva dela.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group