Kijanu Rivs će snimiti Matriks 4 pod ovim uslovima

Popularni holivudski glumac želi da još jednom bude NEO...

Kijanu Rivs je trenutno jedna od najpopularniji holivudskih glumaca, a film Džon Vik pokazuje i zašto. Kijanu je dokazao da je glumac koji daje svoj maksimum u svojim filmovima i zbog toga su njegovi filmovi toliko ubedljivi i voljeni. Međutim, pre Džona Vika, u centru pažnje bio je Neo, odabrani koji je spasio čovečanstvo.

Posle završene Matriks trilogoje, svi su očekivali da će se eventualno pojaviti i četvrti deo, ali nažalost, to se nije desilo. Ipak, 13 godina posle trećeg dela Matriksa, Kijanu Rivs je rekao da je spreman da se vrati u ulogu Nea.

„Iako je Neo umro u trećem delu, očekujem da on može da se vrati, jer on je ipak odabrani. Proročica je na kraju naglasila da ćemo ga sigurno jednog dana ponovo videti, pa bi bilo interesantno to predstaviti na velikom platnu.“

Kijanu je dodao da je spreman da snimi nastavak samo pod određenim uslovima koji moraju biti ispunjeni: „Braća Vačavski moraju režirati i napisati scenario za ovaj film. Njihova genijalnost je neprocenjiva i samo oni mogu da naprave natavak, niko drugi. Takođe, Lorens Fišburn mora da bude uključen. Kakav je to Matriks bez Morfijusa. Sarađivali smo na snimanju Džona Vika i podsetili se starih dana kada smo nosili kožna odela i naočare“.

Za sada nema nikakvih zvaničnih izjava koje su vezane za nastavak popularne trilogije, ali veliki korak je činjenica da Kijanu Rivs želi da uradi nastavak. To će možda biti dovoljan razlog da se stara ekipa okupi i da snimi još jedno nezaboravno remek delo.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group