Paramount odlaže neke od najboljih naslova za sledeću godinu

Za sve obožavaoce Tom Kruza stižu loše vesti - studio Paramount je odložio dva predstojeća filma ovog glumca za sledeću godinu, zajedno sa predstavljanjem dugo očekivanom Jackass Forever naslova...

Inicijalno predviđen za premijerno predstavljanje 2019. godine, nastavak popularnog filma iz osamdesetih, Top Gun: Maverick, sada je ponovo odložen i pomeren za 27.05.2022. godine. Ovaj datum je originalno bio rezervisan za drugi blokbaster slavnog glumca, Mission: Impossible 7, čija je premijera iz istih razloga pomerena za trideseti septembar sledeće godine.

Svi koji željno isčekuju veliki povratak Džonija Noksvila i njegove ekipe poremećenih komičara, moraće da sačekaju nešto duže nego što je prvobitno planirano - Jackass Forever je bio zakazan za dvadeset i drugi oktobar, ali je Paramount sada pomerio ovaj datum i premijera filma biće održana 04.02.2022. godine.

Filmovi drugih studija zakazani za premijerno prikazivanje do kraja ove godine deluju da nastavljaju po planu trenutno, sa Sony studiom koji će imati čitavu paletu novih naslova, koji uključuju Venom: Let There Be Carnage, Ghostbusters: Afterlife i film u saradnji sa Marvel Studios kućom - Spider-Man: No Way Home, ali svi njihovi ljubitelji biće uskraćeni za nešto više informacija u narednom periodu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group