Popularni pevač ugradio dijamante u svoje očnjake

Muzička i filmska zvezda, Post Malon, ugradio je dva masivna dijamanta vredna 1,6 miliona dolara u svoje zube...

Pevač nije stranac kada se radi o telesnim modifikacijama poseduje veoma impresivnu kolekciju tetovaža na licu i glavi. Međutim, on je svoj stil nedavno preneo na viši nivo nakon što je uključio neke od najboljih stručnjaka iz branše kako bi mu pomogli da transformiše svoja dva zuba. Dva dijamanta teška su 12 karata, a pored toga, morao je da popravi 26 keramičkih jedinica kako bi novi grill bio kompletiran.

Normalni nakit za zube uglavnom predstavlja svetlucave proteze koje mogu biti uklonjene po volji, međutim, Post Maloneovi novi zubi su potpuno trajni. Iako sada poseduju dvanaest karata, ovi dijamanti su zahtevali brušenje sa četrdeset. Oni su nabavljeni iz Belgije pre nego što su poslati u Izrael kako bi bili finiširani. Malone je pozvao jednog od najpopularnijih zubara za poznate, dr. Tomasa Konelija, kozmetičkog dentistu Naoki Hajaši i Isaka Bokhora iz Angel City Jewelers juvelirnice kako bi mu pomogli da kompletira svoju viziju skupocenog novog osmeha.

Koneli je izjavio da je proces postavljanja kamenja u njegove zube predstavljao godinu ipo dana mukotrpnog rada. U inervjuu datom Rolling Stone publikaciji, zubar je objasnio: "Kako bi dijamanti bili u obliku zuba, na primer, ukoliko želite šestokaratni očnjak, potreban vam je sirovi kamen od dvanaest karata. Stoga, sve ovo stvra dosta dragocenog otpada".

Muzičar je nedavno opisao svoje iskustvo iz avgusta meseca prošle godine, kada je prilikom rada na njegovim očnjacima ujedno odlučio i da se tetovira u istoj ordinaciji. "Razgovarali smo o svemu i složili smo se da ću svakako sedeti preko četiri sata i ništa neću raditi, zašto ne bih izvukao lepo i korisno?".

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group