Fun - Muzika i film

Šta se dogodilo sa najavljenim rimejkom filma Blade

Tizer trejler koji je Marvel Studios izbacio i o kome se puno govori, sitgao je pre nekoliko dana i definitivno predstavlja preveliki zalogaj za sve ljubitelje filma...

Publika je imala priliku da nakratko vidi Eternals, Black Widow i Shang-Chi i the Legend od the Ten Rings naslove, zajedno sa predstojećim izdanjima najavljenim čak za 2023. godinu, uključujući nove nastavke Guardians of the Galaxy, Thor i Black Panther filmova, između ostalih.

Ono što je izostalo, ali nije uspelo da promakne kritici širokih narodnih masa, jeste ni jedna jedina reč o ponovnom oživljavanju legendarnog naslova Blade. Ovaj rimejk je najavljen pre pandemije 2019. godine, kada je potvrđen na Comic Con događaju u San Dijegu, a u njemu bi prema navodima Marhershala Ali bi trebalo da preuzme glavnu ulogu koju je originalno držao Vesli Snajps. Tokom februara ove godine, dodatni detalji izneti su i potvrđeni od strane kreativnog tima.

Stoga, ostaje pitanje da li bi obožavaoci ovog naslova trebalo da budu zabrinuti zbog toga što sa ove strane ništa nije stiglo, niti je potvrđeno tokom nedelje objavljivanja?

Za sada još uvek postoje dobri razlozi za nadu da će ovaj film biti snimljen. Pojedini navodi prilikom razgovora vezanih za projekat, tokom 2020 Investor Day događaja kompanije Disney, otkrivaju da je Kevin Feige, predsednik brenda Marvel Studios, potvrdio da ovaj projekat napreduje. Veoma je moguće, doduše, da se Blade ipak nalazi u nešto dugoročnijim planovima nego što se to u početku smatralo, stoga još uvek ne poseduje ni zvaničnog režisera.

Takođe je moguće da su ovaj film potisnuli ostali projekti na listi prioriteta, jer još od smrti Čadvika Bouzmana, brojni obožavaoci sa nestrpljenjem dočekuju mogućnost nastavka njegovog Black Panther filma, koji možda za Marvel Studios ipak predstavlja nešto mnogo urgentnije.

Ostali izvori takođe navode i da Marvel izdanja nastoje da se pomeraju divljački, često i po nekoliko meseci napred i unazad, pa čak i po koju godinu u pojedinim slučajevima. Naravno, tu je i pandemija koja je definitivno ostavila svoj uticaj na dostupnost i zakazivanje filmova, sastavljanje njihovih postava i ekipa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group