Tvorac GTA naslova najavljuje novu rivalsku igru koja će biti revolucionarna

Jedan od tvoraca legendarne Grand Theft Auto franšize, Lesli Benzi, predstavio je svoju rivalsku video igru otvorenog sveta, koja obećava da će uzdrmati gejming industriju...

Nova video igra biće nazvana EVERYWHERE, a sve do sada o njoj nije bilo previše toga poznato, uprkos tome što je prvi put testirana 2017. godine. Međutim, kompanija odgovorna za razvoj novog naslova, Build A Rocket Boy, pružila je uvid u nekoliko najnovijih detalja i razloge zbog kojih igrica može postati potpuno revolucionarna.

EVERYWHERE igra je opisana kao Ready Player One u stvarno životu, zbog referenci sa knjigom i filmom u kome karakteri iz distopiskog sveta uskaču u digitalnu sferu kako bi tamo radili gotovo sve. Kao što je predstavljeno videom Video Games Chronicle publikacije, novi investitor ne pominje EVERYWHERE imenom, ali opisuje projekat kao nešto što je nalik onome na čemu je studio Build A Rocket Boy radio.

Izveštaj navodi da je ovde reč o AAA video igri otvorenog sveta, sa iskustvom za više igrača, uključujući više poglavlja i epski naraciju, korisnički generisan sadržaj putem ’virtual sandbox’ sistemom, u kome igrači mogu kreirati svoje svetove, isprećene velikim integracijama za društvene mreže i strimovanje.

Tvorac ovog nalova, Lesli Benzi, radio je na Grand Theft Auto III, GTA IV, GTA V, GTA Online i Red Dead Redemption video igrama, tako da nije potrebno ni sumnjati u ono što nas čeka, što je pre moguće, nadamo se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @everywheregameofficial

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group