"Anti 5G" nakit i aksesoari zabranjeni zbog radioaktivnog sadržaja

Neznanje je opasna stvar i to nikada nije evidentnije nego kada se radi o veoma stvarnim posledicama uvlačenja u sulude teorije zavere koje za razliku od onih nešto logičnijih i istinijih zapravo nemaju nikavu osnovu...

To su teorije da je Zemlja ravna ploča ili to da će 5G mreža kontrolisati naš um, a poslednji primer ovog ludila dolazi nam iz Holandije, gde su vlasti zabranile nekoliko proizvoda koji u sebi poseduju opasne radiokativne materijale, uključujući i ogrlicu koja prema njenim tvorcima navodno zaustavlja štetna dejstva 5G tehnologije.

Radijacija i radioaktivni materijali nisu u osnovi loši ili opasni: banane su radioaktivne, baš kao i ljudi, posebno zbog toga što mi živimo, pijemo, jedemo i dišemo u svetu koji je sam po sebi radioaktivan. Krucijalna stavka u radijaciji je njena doza, a upravo zbog toga se u ovom slučaju u čitavu priču uključila Služba za nuklearnu bezbednost i zaštitu od radijacije u Holandiji.

Anti-5G ogrlica i devet drugih proizvoda na tržištu poseduje negativne jone, uključujući nakit i masku za spavanje, koji sadrže radioaktivne materijale koji mogu izazvati štetu tokom vremena ukoliko se često nose, tako da ih je vlada Holadnije povukla sa tržišta, zamolivši njihove vlasnike da kontaktiraju ANVS službu kako bi se dodatno informisali. Sa druge strane, najveća studija koja je istražila efekte na zdravlje 5G tehnologije zaključila je kako je ona potpuno bezbedna po naše zdravlje.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group