Fun - Zanimljivosti

Da li ste vratili sve VHS kasete u video klubove na vreme?

Tokom 1999. godine jedna žena u Oklahomi iznajmila je VHS kopiju Sabrina the Teenage Witch serijala iz lokalnog video kluba...

Nakon više od dve decenije, ukleta kaseta se ponovo vratila da je proganja u formi krivičnog dela. Da stvar bude još crnja, video klub koji je podneo prijavu protiv ove dame, Movie Place smešten u Normanu, zatvoren je davne 2008. godine.

Keron Mekbrajd izjavila je lokalnoj mreži da je ona postala svesna ovog problema kada je poželela da promeni prezime na svojim dokumentima nakon što se udala u Teksasu. Mekbrajdova je zamoljena da pozove Klivlendsko okružno tužilaštvo, koje ju je informisalo o tome da postoji protiv nje postoji tužba za delo pronevere iznajmljene imovine od marta meseca 2000. godine.

Mekbrajdova je izjavila da se uopšte i ne seća iznajmljivanja kasete, dodajući da taj naslov nije njen žanr. Ova žena veruje da je muškarac koji je tada sa njom živeo verovatno iznajmio kasetu za njegovu decu i zaboravio da je vrati.

Pored toga, Mekbrajdova je izjavila da je tokom vremena bila otpuštana sa nekoliko poslova bez jasno naznačenog razloga. "Ovo je sigurno izazvalo otpuštanja u prošlosti, jer kada poslodavac napravi proveru moje kriminalne prošlosti, jedino što može videti jeste pronevera iznajmljene imovine", izjavila je Mekbrajdova.

Na svu sreću, njena priča ima srećan kraj, jer je kancelarija okružnog tužilaštva odlučila da obori slučaj, a klivlenskoj sudskoj pisarnici izdato je naređenje da se ova optužnica izbriše iz ženinog dosijea.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group