Fun - Zanimljivosti

Evo kako je Čarli Čaplin zaista izgledao

Svi znaju da prepoznaju legendarnog Čaplina kada nosi svoj šešir i brkove, ali retko ko zna kako je on izgledao van kamere...

Čarli Čalin je rođen 16. aprila 1889. godine i njegovo detinjstvo obeležilo je siromaštvo i teški životni uslovi. Čarli se čitavog detinjstva borio sa surovim uslovima u kojim je živeo, ali pored svega uvek je pronalazio način da se nasmeje i da zabavi druge. Čarli Čaplin je kasnije otkrio tajne filma i moć kamere i tako postao kralj nemih filmova. Njegovi filmovi umeli su da nas zabave i nasmeju, ali su sadržali jake društvene poruke koje su pokazivale stanje u kojem se svet nalazio.

Čarlijev najuspešniji lik po kojem ga svi pamte jeste skitnica,zbog koje je počeo da nosi veliki šešir, brkove, ogromne cipele i štap za hodanje. On je snimio ogroman broj nemih filmva i skitnica je uvek bio glavni junak koji je pobeđivao sve probleme.

Iako je Čarli Čaplin postao jedna od najprepoznatljivjijih osoba svih vremena, malo ko zna kako je on izgledao bez svojih brkova i šešira.

Zato vam predstavljamo fotograifje koje će vam pokazati kako je ovaj legendarni komičar zaista izgledao.

Foto:Brightside

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group