Fotografije koje je moguće osetiti - Kraljica prdeža otkriva tajne svog zanata

Luš Botanika, Amerikanka koja je takođe jutjuber i zvezda filmova za odrasle, otkrila je da zarađuje preko 25.000 dolara prodajući svoje prdeže onlajn...

U intervjuu datom Channel 4 mreži ova žena otvoreno je govorila o momentu kada joj je jedan gospodin prišao i zamolio je da za njega snimi poseban prdež video. Kako je otkrila na svom youtube kanalu, ona je u početku nije bila previše voljna da pušta vetrove u kameru, ali se ipak na kraju složila sa ponudom. Video je dobio pozitivne reakcije od ove osobe i uskoro je dobijala zahteve brojnih drugih ljudi, koji su mahali parama za njenu analnu pesmu.

Lušova je takođe u intervjuu otkrila i da kada je jednom zaradila 4.000 dolara za par ovakvih snimaka, povratka nije bilo. Međutim, kako tvrdi, za nju prdeti toliko često nije nimalo lak zadatak. Kako bi se pripremila, ona mora jesti određenu hranu, nalik siru i mlečnim proizvodima, radi stvaranja kvalitetnih vetrova, čemu svakako doprinosi i njena laktozna intolerancija.

Ova dama poseduje veliku zbirku pesama, a ponekada naplaćuje i do 175 dolara po jednom prdež videu. U intervjuu ona takođe opisuje svoje izduvne gasove sočnim detaljima i tvrdi da joj od sira golubovi često bivaju sumporni, dok joj mocarela dodaje zvuk Akrapovič izduvnog sistema.

Štaviše, ona takođe šalje tegle sa prdežima i predmete na koje je usmeravala gasove iz svoje plinare. Prisećajući se divnih momenata iz karijere, Lušova je novinarima izjavila da je jednom po zahtevu svog klijenta prdnula na lizalicu. Kako je ova dama dodala, najčudnija želja koju je dobila ikada bilo je da pusti goluba na minijaturnu figurinu iz železničke makete.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group