Iranski Hulk postaje MMA borac

Čudovišni Hulk iz Irana odlučio je da uđe u oktagon i da testira svoju snagu sa najboljim borcima na planeti...

Sađad Garibi je čovek koji nosi naziv Iranski Hulk i koji zaista izgleda kao čovek koji je prošao kroz neki superherojski program i koji je dobio telo superjunaka. Sađad je poverlifter, odnosno bodibilder koji se fokusira da dizanje ekstremno teških tegova i koji se trudi da bude što masivniji i veći.

Kao što možete videti, on je neverovatno masivan i krupan i zbog toga nosi nadimak po čuvenom Marvelovom heroju. Sađad je visok 190 cm i težak 175 kilograma. On svakodnevno naporno trenira i trudi se da njegovi mišiću budu što masivniji. Zbog toga ga se svi plaše i često govore da je on možda i najjači čovek u Iranu.

Ipak, postoje i oni koji kažu da Iranski Hulk samo izlgeda jako i da je zapravo samo naduveni bilder koji ne bi mogao da prebije mačku. Zbog toga je Sađad odlučio da postane MMA borac i da se oproba sa profesionalnim borcima u ringu.

Još uvek se ne zna kada će biti njegov meč i ko će biti njegov protivnik, ali Hulk tvrdi da nestrpljivo čeka prvi meč i da će pokazati da je sila kakvu svet još uvek nije video.

Foto:http://vt.co

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group