Nabiti bombu nekome u d**e danas dobija doslovno značenje

Bombaško odeljenje nemačke policije pozvano je kako bi ispitalo sumnjivu ručnu granatu u bavarskim šumama...

Nakon kratkog ispitivanja članovi jedinice za eksplozive zaključili su da se ovde zapravo radi o seksualnoj napravi kojom je neko raznosio guze. Jedan džoger pronašao je torbu u kojoj se nalazila ova igračka prilikom trčanja šumom u blizini grada Pasau i nemačke granice sa Austrijom i Češkom.

Nakon pažljivog proučavanja sadržaja torbe, policijski službenici su shvatili da se radi o gumenoj kopiji kašikare. Torba je ispražnjena i njen sadržaj je ispitan. Pored seksualne bombe nalazila se i prazna tuba lubrikanta, dva neiskorišćena kondoma i USB kabl. Internet pretraživanjem, nemačka policija je potvrdila svoje sumnje.

Na tržištu seksualnih igračaka zapravo postoje igračke primeri ručnih granata, a kako je jedna od njih i zašto završila na ovom mestu moguće je samo zamisliti. Verovatno je neko hteo da se otarasi ovih stvari, ali istovremno nije želeo da ih baci u smeće, kako stoji u zvaničnoj izjavi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group