Nakon lekarske greške pacijent ostao zviždećih mošnica

Jedan čovek u SAD dobio je zviždeći skrotum nakon što je njegova operacija pre nekoliko godina pošla po zlu...

Neimenovani sedamdesetdvogodišnji čovek iz Ohaja, stigao je u urgentni centar sa zabrinutošću zbog zviždećih m!#a, ali kratkog daha i oticanja lica takođe.

Iako mogućnost kazivanja nekome da vam doslovno zvižde j?#a deluje neverovatno privlačno, nakon snimanja u urgentnom otkriveno je da ova supermoć ide bez komplikacija i da ovaj čovek ima višak vazduha zarobljenog u grudima, što je dovelo do kolapsa pluća i stanja koje bi dovelo do fatalnog ishoda ukoliko bi ostalo netretirano.

On je takođe imao vazduh zarobljen unutar njegovog skrotuma, što predstavlja retko stanje koje se zove emfizem skrotuma. Dve plastične cevi ubačene su u čovekove grudi kako bi izvukle višak vazduha, nakon čega je on prebačen u drugu bolnicu radi daljeg tretmana.

Međutim, njegovo stanje se pogoršalo, sa količinom zarobljenog vazduha koja se konstantno povećavala, tako da su lekari morali da ubace i treću cev. Nakon nekoliko dana, njegova pluća su se na svu sreću oporavila i on je otpušten sa odeljenja, međutim zviždanje iz skrotuma se nastavilo i trajalo je dve godine nakon toga, što je opisano kao abnormalno dug vremenski period.

Čovek je naravno poricao da je upumpavao vazduh u svoje mošnice, dok doktori nisu pronašli ni jedan razlog zbog kog bi sumnjali u njegove tvrdnje. Glavni izvor zviždanja iz skrotuma pronađen je u otvorenoj rani na njegovoj levoj strani izazvanoj greškom tokom operacije kojoj je podvrgnut radi smanjivanja oticanja nekoliko meseci ranije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group