Pravi dubler Dvejna Stene Džonsona radi kao patrolni policajac

Jedan policajac iz Alabame postao je pravi internet fenomen nakon što su lokalci istakli njegovu sličnost sa popularnim holivudskim glumcem...

Imajući u vidu i to da fotografije nisu preterano dobrog kvaliteta, na prvi pogled možemo pomisliti da je on brat blizanac bivšeg rvača koji je postao holivudska super zvezda. Na fotografijama podeljenim putem društvenih mreža moguće videti patrolnog poručnika Okruga Morgan, Erika Fildsa, koji pozira sa radnikom Volmarta, zajedno sa opisom posta: "Ovaj gospodin je nedavno naišao na narednika Mejsona i rekao mu da želi da upozna njegovog poručnika, za koga svi kažu da liči na Stenu".

Od tada ovaj post privlači veliku pažnju i deljen je širom različitih platformi jer su ljudi poželeli da vide Fildsa komentarišući usput njegovu sličnost sa zvezdom filma Jumanji. Potpuno nam je jasno otkud ovakvo poređenje, jer baš kao ni Steni, ovom policajcu ne fali mišićne mase, dok na ramenima nosi uredno obrijanu glavu.

Policajac priznaje da mu ova dodatna pažnja dosta teško pada i da se ne može osloniti ni na koga drugoga osim na sebe kada predstavnici javnosti navale i krenu da ga zapitkuju vezano za njegove sličnosti sa ovim poznatim holivudskim glumcem. On se ovde posebno osvrće na to što je svim njegovim kolegama i prijateljima sve ovo veoma interesantno i zabavno, toliko da ga neretko i sami bacaju u vatru, stvarajući mu dodatni publicitet.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group