Zaštitne maske budućnosti

Inovativne, futurističke maske koje vam predstavljamo, dolaze sa svim potrebnim karakteristikama potrebnim za zaštitu svojih korisnika od bolesti...

Sa pandemijom korona virusa u jeku, kompanije su postale sve inovativnije i kreativnije po pitanju kreiranja maski za lice kako bi sprečili širenja zaraznih bolesti. Kompanija Blanc iz Vilimingtona, njeni proizvodni dizajneri i inženjeri, nedavno je predstavila unikatne maske za lice putem Kikstartera.

Futuristički vizir podseća na one koje su u spotovima nosili muzičari brenda Daft Punk i dolazi kao puna maska za lice sa svim aterstiranim elementima za izbegavanje opake bolesti COVID-19. Maska za lice elipsastog oblika dostupna je u beloj i crnoj boji, dodatna paleta boja uskoro biti dostupna, kako bi komplementirale crnom viziru kroz koji korisnici mogu videti.

Moderni sajber vizir dolazi sa promenjivim i sertifikovanim HEPA filterima, koji mogu očititi do 99,7 procenata čestica prašine. Prema navodima brenda, ovaj štitnik za lice daleko je delotvorniji od običnih, hirurških maski, N95 modela i višenamenskih opcija. Aerodinamični dizajn kompletiran je vakuumskim dodatkom koji može biti prilagođen elastičnim vezama.

Svi zainteresovani za ove neverovatne, futurističke maske, mogu pratiti razvoj njihovog projekta putem Kikstarter kampanje, kako bi je na vreme kupili sebi jedan model i uživali u svim njegovim pogodnostima.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group