Gedžeti

Motorola predstavlja specijalno izdanje RAZR 5G modela

Motorola brend predstavio je novi RAZR 5G telefon na preklop pre nekoliko nedelja, koji je došao sa brojnim unapređenjima i suptilnim promenama nakon prve generacije, koja je lansirana početkom ove godine…

Kombinujući njegov savitljivi displej, sa nostalgičnom privlačnošću, Motorola se nada da će uspeti da osvoji komad ovog tržišta svojim novitetom. Kako bi nam privuklio pažnju, slavni brend se upustio u saradnju sa kompanijom Monblanc kako bi predstavio specijalno izdanje. Kako javljaju kineski mediji, roditeljska kompanija brenda Motorola, Lenovo, ponudila je na svom kineskom sajtu Motorola RAZR 5G Montblanc Special Edition, sa fotografijom kutije. Ipak, za sada nismo dobili nikakve informacije vezane za specifikacije ili bilo koje druge detalje.

Pakovanje nam deluje veće od standardne kutije ovog uređaja, a na sebi nosi Motorola i Montblanc logoe. Iako nemamo informacije o sadržaju kutije, očekujemo da će ona doći sa specijalnim aksesoarima sa distinktivnim dizajnom. Uređaj će takođe verovatno na sebi nositi logoe oba brenda, uz prilagođeni Android UI, zajedno sa specijalnim temama.

Hardverski gledano, moguće je da ovaj model neće doneti ništa novo u poređenju sa originalnim. Telefon na preklop koristi Qualcomm Snapdragon 756G procesor i 8GB RAM memorije, sa 256 GB skladišnog prostora. Tu je fleksibilni AMOLED panel od 6.2 inča sa neobičnom rezolucijom od 2.142 x 876 piksela sa unutrašnje strane, uz eksterni displej od 2.7 inča.

Kada se radi o optici, uređaj dolazi sa glavnom kamerom od 48 megapiskela i stabilizacijom, dok prednji deo sadrži selfi kameru sa 20 megapiksela. Za sada, nismo čuli nikakve informacije o ceni ovog specijalnog izdanja, ali znamo da će koštati više od 1.399 dolara, koliko košta standardni model.

Lux Life

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group